lauantai 24. elokuuta 2013

Donitsit

Moi!

Meillä liikkeessä asiakkaat (suurimmaksi osaksi miehet ja lapset) monesti ihmettelevät kassan läheisyydestä ja koruosastolta löytyviä "pesusieniä".



Nämähän ovat siis hiusdonitseja, joilla saa aikaan mitä suurempia nutturoita. En puhu mistään söhröisistä nutturoista, vaan niistä täydellisistä, mitä esimerkiksi lentoemännillä on. Donitseja löytyy kolmessa eri koossa, blondeille ja bruneteille omansa.



Itse ostin tuon meidän isoimman donitsin, jolla saa aikaan valtavan nutturan. Tähän vaaditaan siis jo aika pitkät hiukset.



Donitsi toimii niin, että ensin laitetaan tavallinen ponnari, jonka ympärille donitsi pujotetaan. Sitten levitetään hiukset tasaisesti donitsin ympärille, jottei se näy läpi. Itse kumarruin pää alaspäin, jotta sain hiukset tasaisesti kaikkialle. Sitten vain laitetaan toinen ponnari donitsin ja hiusten ympärille. Lopuksi latvat voi kieputtaa nutturan ympärille ja laittaa pinneillä kiinni.

 
 
Näitähän voi sitten laittaa ihan pään päälle, niskaan tai sivulle, miten hiusten pituus vaan riittää. As simple as that!! Täydellinen bad hair day:n pelastaja! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti