keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Ginan Konseptiuudistus!

Moi!! :)

Moni mun kaveri on kuullu mun jauhavan Gina Tricot:n konseptiuudistuksesta jo puolisen vuotta. Nyt luvan kanssa valaisen mistä oikeastaan on kyse.

Eli Gina Tricot on uudistanut myymälöitään ja jakanut trendit neljään konseptiin.

Ensimmäisenä esittelyssä Black label, joka on Gina Tricot:n sydän. Se sisältää vaatteita, jotka kiehtovat suurinta osaa asiakkaistamme. Tähän sisältyy sesongin "must have" -tuotteet, hyvänä esimerkkinä viime kesän maksimekkovillitys. Tuotteet ovat kaupallisia, naisellisia ja käytännöllisiä. Alla esimerkkikuvia black labelistä.


 





Toisena esittelen konseptin nimeltä New Classics. Nimensä mukaan se sisältää klassisen kauniita vaatteita, joissa on panostettu materiaalin laatuun. Trendit ovat ajattomia ja naisellisen kauniita. Täältä löytyy kauniita leikkauksia ja tyköistuvia malleja.





Sitten siirrytään White Label:iin, jossa on mukana hieman enemmän asennetta. Tähän kuuluvat niin rock- kuin punk-tyylitkin. Tämän osaston asiakkaat seuraavat viimeisimpiä trendejä, eivätkä pelkää pukeutua printteihin ja kirkkaisiin väreihin. Tässä pari esimerkkikuvaa.

 

Viimeisempänä vaan ei vähäisempänä on Grey Label, joka on erittäin hienostunut ja minimalistinen tyyli. Tuotteita on saatavina yleensä vain mustana ja valkoisena, sekä sesongin ajankohtaisina aksenttiväreinä. Kouvolan myymälässä on vain muutama Grey label tuote saatavina. Meidän blogista en nyt löytänyt yhtään kuvaa, jonka luokittelisin tähän osastoon, mutta Gina Tricot:n nettisivuilta poimin allaolevat kappaleet.




Gina Tricot ei siis nykyään ole pelkästään paikka, josta haetaan perustopit ja leggingsit (jotka ovat muuten parhaita hinta-laatusuhteeltaan), vaan paljon paljon enemmänkin. Meiltä löytyy vaatteita moneen makuun ja tarkoitukseen kaikenikäisille naisille, jotka haluavat olla ja pysyä trendikkäinä. :) Jos itse ketjun omistaisin, muuttaisin koko nimen pelkäksi Ginaksi, jottei yritystä enää yhdistettäisi pelkästään trikootuotteisiin.

Huom! Tällä hetkellä kaikki normaalihintaiset tuotteet niin myymälöissä kuin nettikaupassa -20%! Tuleppa siis jo joutuin tutustumaan meidän uusiin konsepteihimme! :)


-Kiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti