keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Lomakuvia vol. 2 ja lomalta paluu -tunnelmia!

Tättäräärää! Mulla oli aivan ihana loma! Se oli kirjaimellisesti lomaa, eikä liikaa toimintaa. Ensimmäinen viikko oltiin murusen kanssa passautettavana Torniossa, ja toinen viikko vain maattiin neljän seinän sisällä kotona haisten pahalle. (  :D  ) Vaikka pidimmekin kesälomat suhteellisen myöhään saimme silti nauttia aivan ihanista lomailmoista.

Sen verran voimia vievä työjakso oli takana, että minä halusin itse vapaaehtoisesti ottaa kunnolla etäisyyttä kaikesta esillä olosta ja lähdin jopa puolukkametsälle. Käytiin katselemassa virtaavaa jokeakin ihan muuten vain ja treenattiin Rölliä sorsanmetsästystä varten. Teimme siis kaikkea mitä olin Torniossa asuessani pitänyt tylsänä ja jopa kettumaisena hommana.  (Muistan vannoneeni joskus, etten ikinä poimi yhtäkään marjaa tai nakkele kuollutta tavia koiralle x) ) Hermot lepäsi ja univelka oli nukuttu pois ensimmäisen viikon aikana. Tässä  muutama lomakuva:

kahden  tunnin saalis n. 30l

kesäloma alkaa - Röllille ostettiin uusi lahja, kun ei oltu nähty 2 viikkoon
kesä-elli onnellisena

joka päivä nautittiin ravintolaruuista ja syötiin vuoden burgerikiintiö täyteen

@Umpitunneli - Tekilapihvi, ah nam.

@Special 45, Oulu

Röllin eka sorsa
Vaikka meillä  olikin kultsin kanssa kesäloma oli Röllillä kuitenkin täysi työjakso käynnissä. Niin se  poju kokeili niin sorsan kuin teerinkin hakemista. Sain olla ylpeä emäntä, vaikken itse suostuisikaan haulikon taakse. Koira toimi kuten pitikin, ainakin metsäkanalintujen kanssa.

Röllin eka teeri

Pohjoisessa melkein välttelin shoppailua, mutta jäi reissusta käteen uudet maiharit sekä niittibootsit. Kiitos mammalle näistä synttärilahjoista. Kengät tietenkin Skopunktenista (kenkiä liian halvalla <3)

bootsit, Skopunkten
syksykynnet: lila/Mavala, kimalle/Gina Tricot - Disco

Ja tietenkin sain uuden tukan kaksihaarais-harakanperä-pehkon tilalle! Malli ei juurikaan muuttunut, mutta  päätimme luottoystävä/kampaajani kanssa muokata sivusiilitukkaani hieman naisellisemmaksi. Tukkani on taas vitivalkoinen, korvan päälle ei tule hiukset törröttämään ja kiitos uusien ihanien hoitotuotteiden näyttää blondi tukkani elinvoimaiselta ja tuuhealta. Kiitos aina maailman parhaalle, Parturi-Kampaamo Kivalo.

BC !!!

Hiusveden (keskellä) ansiosta kolmen viikon käytön jälkeen harjaan ei jää melkein ollenkaan katkenneita hiuksia, ja ainoat vaaleat karvat sohvalla lähtee tuosta meidän karvaturrista. :D Hiuksia leikattiin heti useampi sentti, ja silti Laura kysyi, onko  minun hiukset noin paljon muka kasvanut - eli nähtävästi tuotteet  toimii :)

Viikko sitten kuitenkin loma loppui  ja vielä viime viikon tiistaina olin ihan sitä mieltä, että vielä toiset kaksi viikkoa menisi kevyesti kotona sammaloituen. Tiistaina sain kuitenkin ehkä tähänastisen elämäni siisteimmän puhelun, jonka sisällöstä olin yhtäaikaa todella otettu sekä liikuttunut. Ihana huomata kaiken puurtamisen ja itsensä ylittämisen jälkeen joskus riittää se, että on oma itsensä. Tästä ehkä joskus tarkempaa infoa, mutta sen takia minun oli tämä mysteeri-siisti-juttu tänne kirjoittaa, koska se antoi juuri oikeaan aikaan sellaisen motivaatiobuustin että pois alta, jahvat tulloo! Eli toisin sanoen, meikä on back in business ja todellisella meiningillä (minut siis voi taas bongata tanssimassa työpaikalla samalla kun viikkailen).

Ja kuten Kiia aikaisemmin kirjoitti, meidän ihana Gina on saanut  uutta potkua ja sen  mukana on myymälöihin tullut  kaikkea ihanaa. Liiankin ihanaa..(tytöt  ei myy mulle enää neuleita.. )

Tässä muutama juttu, jotka ovat löytäneet uuden kodin juuri minun kaapistani:
Kaikki löydät ginatricot.com





Siinä muutama juttu, ja paljon jäi kauppaan odottamaan vielä sitä hetkeä, että uskallan taas tuhlata. ;)
Nyt lopetan makeisiin tunnelmiin. Tässä ensimmäinen täytekakkuni - minun ja murun synttäreiden kunniaks!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti