perjantai 15. marraskuuta 2013

Bring Bling!

Ollaan tyttöjen kaa oltu ihan pähkinöinä tää viikko ku myymälää on päivittäin saapunu kaikkee ihanaa, naisellista, kiiltävää, paljetteja, glitteriä!!! Uuuuh!! Nyt ei siis kukaan voi sanoo ettei ois mitään päällepantavaa pikkujouluihin. Tässä Kouvolan Gina Tricot:n näyteikkuna:


Tässä vielä lähikuvaa tuosta telineestä. Kestosuosikki Billie top on saanut kilpailijakseen Bella topin, joka on mun mielestä muuten ihan samanlainen, mutta takaosa on läpinäkyvää kangasta. Tämä siis seksikkäämpi bileversio Billiestä. Vasemman puoleisessa kuvassa jakun alta pilkistää Bella top 9.95€.

Itelleni ostin vaaaaaan pari toppia tästä kampanjasta. Tosin voi olla, että sorrun vielä ostamaan tuo ihanan laukun (Paulin bag 24.95€).. Vaikka se onkin Paulin........ hihihi..... =D





Tän päivän asu näytti tältä:



Tuo toppi (Ida top 19.95€) näyttää niin hyvältä liikkeessä, enhän mä paljon paikallani pysykkään. ;) Aattelin myös pukea kyseisen topin jakun kanssa, jolloin siihen saa juhlavan aikuisemman viban. En vaan malta oottaa pikkujouluihin asti niin pitää pitää näitä toppeja töissäkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti