tiistai 12. marraskuuta 2013

Shine bright like a diamond!

Paljetteja, timantteja, metallinhohtoa, mekkoja, hameita, rentoa ja tyköistuvaa! Aivan sama mistä tykkäät, voin taata, että tämän vuoden pikkujoulujen takia ei tule vaatekriisiä! <3 

Aamulla selasin Ginan nettikauppaa ja hyvä ettei näppis mennyt pilalle kaikesta kuolan määrästä, kun himoissani tuijottelin sinne tulleita ihanuuksia. Itse olen melkein itkua vääntänyt tulevien vaatekriisien takia, koska minulla on tiedossa IHAN LIIKAA pikkujouluja ja kissanristäisiä. Vaikka omalla mekkoarsenaalilla voisikin pukea kokonaisen kiinalaiskaupungin, niissä on silti aina jokin vika - liian vanhoja, liian kesäisiä, liian vähän asennetta tai liian lyhyitä (miten teininä onkin voinut kulkea jossain noin lyhyessä????). Joten onneksi muun muassa tällaisia ihanuuksia on saapunut keskuuteemme:

1. Ethiel skirt/44,95€ 2. Lily top/5,95€ 3. Belize ankle boot/59,95€ 4. Face watch 21/39,95€ 5. Grey flower earrings/9,95€ 6. Solange bag/19,95€
Kaikki tuotteet löytyvät verkkosivuilta!

Itse olen nyt täysin ihastunut yliampuviin hameisiin. Mielestäni ne ovat erittäin helppo asu juhlissa, koska niiden seuraksi ei tarvitse miettiä enää mitään ihmeellistä. Ne toimivat kuitenkin myös arjessa. Itse himoitsen juuri kuvassa olevaa Ethiel skirtiä arkikäyttöön. Kyseinen hame yhdistettynä niittibootseihin tai consseihin, löysään t-paitaan, pipoon ja löysään neuletakkiin - ah nam ja kiitos. Arkikäyttöön yhdistettynä hame ei näytäkkään bileiden keskipisteeltä vaan se antaa omalla tavallaan asennetta. 

1. Kristen dress/39,95€ 2. Erica blazer/39,95€ 3. Rannekorusetti/19,95€ 4. Rannekorusetti/14,95€ 5. Korvakorut/19,95€
Kuvassa oleva Kristen dress on myös mielestäni monikäyttöinen, vaikka se kimaltaa kilpaa discopallon kanssa. Rento istuvuus mahdollistaa myös arkikäytön. Ps. kokeilkaapa joskus leikata kokolaput irti vaatteista, joissa on joko avonainen kaula-aukko tai selkä, ja kääntäkää vaate väärinpäin. Toimii myös siten! Arvatkaapa kellä tämä on jo ostoskorissa ;)

1. Janice skirt/29,95€ 2. Alma knitted gardigan/39,95€ 3. Korvakorut/9,95€ 4. Jasmin top/14,95€ 5. Petra Purse/9,95€
Aion uhmata kohtaloa ja ostaa tyköistuvan paljettihameen. Ja ihan vain siksi, että se on petroolin värinen <3
Jasmin toppia on useammassa eri värissä, ja Alma neuletakkia myös harmaana. Kiia todennäköisesti kertoo teille näistä kaikista myöhemmin lisää, joten jätän estradin Kiialle.

Ja käykääpä vielä tsekkaamassa kaikki loput uudet pikkujoulukuteet verkkokaupasta tai myymälöistä! Haluan vielä muistuttaa, että olettehan huomioineet Ginan Tricotin uuden kellomalliston? Täydellinen joululahjaidea - kelloissa on sama ulkonäkö kuin tämänhetken catwalkien malleilla, muttei tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Ja voin kertoa, että ne käyvät erittäin hyvin ja niihin voi halutessaan vaihtaa patterin kultasepänliikkeessä. Tässä muutama oma suosikkini:

Verkkokauppaan!
Pidetään ne katseet ainakin pikkujouluissa, mutta kohta voidaan jo alkaa miettimään, mitä sinne pukinkonttiin ostaisi.. Psst. jos kaverisi tykkäävät säihkyvästä myymälöissämme on kaikki ale-korut 2€

Ihanan säihkyvää tiistaita kaikille!

(kaikki kuvat lähteestä www.ginatricot.com) 

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti