tiistai 26. marraskuuta 2013

Pikkujouluja ja synttäreitä

Terveterve! Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsin, minulla on tänä vuonna jos jonkin moista kissanristäistä näin pikkujouluaikana ja lisää on vain tulossa. Voin myös todeta väitteeni todeksi siitä, ettei minulle tullut vaatekriisiä, ainakaan jo menneisiin kekkereihin, kiitos Ginan täydellisen pikkujoulukampanjan!

Toissa viikonloppuna juhlimme Lahden Ginan pikkujouluja. Meno oli mahtavaa sanan kaikessa merkityksessä, ja uskaltauduimpa keilaamaankin monen vuoden jälkeen. Kiitos Lahden leidit - ison cityn meininki kyllä puri tuppukyläntsiksiin <3

Valitettavasti en saanut sen illan asukokonaisuudesta kunnollista kuvaa, mutta tässä pieni kollaasi sen illan asukokonaisuudesta:

1.Laukku/Gina Tricot 2.Vyö/Gina Tricot 3.T-paita/Gina Tricot 4.Korvakorut/Gina Tricot 5. Kengät/Jeffrey Campbell - Nelly.com 6.Hame/Gina Tricot
Lisäsin vielä asuun mustat sukkahousut, etten olisi täysin paleltunut iltamenoissa :)

Samalla viikolla meillä oli myös täysin erilainen ja maailman iloisin perhetapahtuma. Minusta tuli täti <3 

<3


Viime viikonloppuna juhlittiin puolestaan ystäväni vanhenemista. Sen illan säihkeen lisäksi päätin kokeilla hiuksiini violettia hiusmaskia antamaan 'vähän sävyä' (koska hiuskriisini jatkuu edelleen - tukka tippuu päästä) ja ajattelin, että tummempi sävy ei hohka niin läpi, enkä uskalla värjätä tätä päätä. No sain sitten shokkikirkkaan violetin tukan :D Onni onnettomuudessa, kirkas violetti onneksi sopi minulle ja hiusmaski lähtee melkein yhtä nopeasti kuin tulikin. Tässä muutama kuva synttäri-illalta.

Illan mekkileikki. Kaulakoru/Gina Tricot 29,95€, Korvakorut/Gina Tricot

Toppi/Gina Tricot 7,95€, Hame/Gina Tricot 49,95€
Kaikki tuotteet löytyvät nettikaupasta, Lahden sekä Kouvolan myymälöistä!  

Ensi viikolla siirrytäänkin sitten jo joulukuun puolelle, mikä tarkoittaa lahjojen hankinta -paniikkia ja yltiömäistä rahan menoa. Itse olen tänä vuonna yrittänyt olla kaukaa viisas ja puolet lahjoista on jo hankittu netin kautta! Itsenäistä Suomea juhlitaankin sitten Kouvolan Ginaperheen kanssa pikkujoulutunnelmissa <3 ja samana viikonloppuna olisi tiedossa synttäreitä ja vanhempieni vierailu tänne etelämmäs. Eiköhän niistä sitten lisää myöhemmin ;) 

Nyt juon vaan finrexiniä, koska räkätauti vei minut mennessään saikulle -.-''

-Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti