maanantai 2. joulukuuta 2013

Maybe baby

Moi taas! Tekstissä esiintyy movemberkoirien kuvia koska mulla ei oo mitään sopivia kuvia. Lisäks en kehtaa jakaa niitä kaikkia faceen ku siellä mua pidetään jo hulluna koiranaisena...



Elisasta ja minusta molemmista on tullut tätinaisia (vrt. setämies) tässä parin viikon sisällä. Kävin eilen taas katsomassa vaavaa ja halusin oikeesti viedä sen kotiin. No, ainakin siihen asti ennen ku se tarvii taas ruokaa tai kakkaa housuunsa... :) En oikeestaan oo koskaan niin välittäny vauvoista mut nyt kun niitä on alkanut syntyä lähisukuun niin oon jotenki tajunnu sen jutun. Eihän niitten hankkimisessa mitään järkee oo: ekat muutaman vuoden oot väsyny koko ajan ja sen jälkeen vaan huolissas. ;) Mun hoivavietti on kohdistunu lähinnä koiriin mut nyt alan näkemään sen rakkauden joka voi vanhemman ja pienen lapsen välillä olla.

Vaavan isosisko on jo melkein kaks vuotta ja ihastuttaa uuden oppimisella joka kerta kun käyn kylässä. Nyt se on oppinu kiittämään ihan ite ja sano "Kiitosh" jokaisesta legopalikasta jonka annoin. Piruittain annoin niitä yks kerrallaan sille ja kihertelin itsekseni... <3 Just love that girl!

Mä taidan olla vähän lapsi itekki vielä.. Ainaki lapsellinen. Me kullan kaa rakennettii heti ensilumen tultua lumipingviini.. Se ois ollu tosi hieno jos koirat ei ois hyppiny sitä päin ja kaivanu sitä... :) Olipahan niilläki kivaa.. Emmä ainaka haluu koskaan aikuistuu jos se tarkottaa et musta tulis tylsä. Sit ku meillä on lapsia ni varmaan hypin niitten kaa siel lätäkössä vesisateessa. Tosin hienot kumpparit jalassa. ;) Enkä välitä jos naapuri raottaa sälekaihtimiaan ja pudistaa päätänsä... :D Dance like nobody`s watching.

Mistä tulikin mieleeni että ens torstaina meillä ginoilla ja ex-ginoilla on pikkujoulut! Jeah pääsee taas tanssimaan! Asukriisi on ratkaistu toistaiseksi. Voin toki aina muuttaa mieltäni... Lisää tästä loppuviikosta.

Elisan ja mun secret crush: "And we danced all night to the best song ever"...... ..... ...... 

-Kiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti