keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kesälomafiiliksiä ja kukkakuoseja

Vähän mulla on lomafiilis!!! Pari päivää kotiginassa ja sitten aion tehdä sopparin Herra Arskan kanssa: se saa luvan polttaa minut kuinka pahoin haluaa, kunhan se lupaa paistaa seuraavat kaks viikkoa. Tässä olen koko aamun vaan tanssinu riehakkaasti kaikkien kesäbiisien tahtiin, jotka lennättävät mut vuosien takaisiin kesiin. Niinkin riehakkaasti, että Rölliäki hävettää mun puolesta.




Siinä pari pakollista.  :)


Oon valmistautunut nyt kesään todella tyttömäisen ihanilla vaatteilla. Ja jotenkin olen todella hullaantunut mummolamaisesta kukkakuosista. Se on niin supersööttiä - varsinkin yhditettynä mun  rokkitukkaan !


Mickan shorts  / Gina Tricot
Nämä  shortsit olivat aivan ihanat! Ainoa vain, että niiden lahkeet olivat todella lyhyet. Mutta haittaako tuo kesällä?



Rita h body / Gina Tricot
Kesä-Elli
Ennen olen jotenkin  vierastanut bodeja, koska en ole ollut varma niiden käytännöllisyydestä (esim. vessassa käynti..) mutta tämä oli kyllä niin yltiöhemppis, että pakkohan se oli saada. Sitä paitsi, käytän vain korkeävyötäröisiä housuja, joten eipä tätä tartte paljoa  asetella housuihin.










Jessie jumpsuit / Gina Tricot, Cailyn bandeau /  Gina Tricot, Malin scarf / Gina Tricot


Melkein samaa sööttihemppiskukkakuosia oli myös Jessie jumpsuit / Gina  Tricot. Olin  päättänyt,  että tänä  kesänä hommaan itselleni  sen  jumpsuitin, koska  viime vuonna myöhästyin totaalisesti. Yläpuolella keskiviikon asukokonaisuus.
Jotten kuitenkaan liian hemppikseksi ala niin  löysin itselleni vähän  enemmän omaa tyyliäni olevan paitapuseron Carlingsista.



Hentoinen ja läpikuultava kauluspaita sikasiistillä selkäprintillä! Niin mun juttu. Kiitos kouvolalaiselle  asiakkaallemme, joka toit  tämän murusen silmieni eteen. :)



Lovisa leggins/Gina Tricot
Tässä ovat nyt ne härskit  leoleggarit ;) aion pukea nämä viileänä  kesäpäivänä löysän ohuen neuleen kanssa <3

Ihan pakko kertoa myös eilisestä koko päivän kestävästä jännitysseikkailusta, joka onneksi  loppui kuitenkin hauskasti. Ennen eilistä Lahden iltavuoroani menin normaalisti tankille, opiskelijavalo oli just syttynyt. No siinä nohevana ajelin pumpun viereen ja lauleskelin jotakin  rokkibiisiä, vedin tankin luukun vivusta ja kävelin automaatille - tankin luukku oli kiinni. Siinä ajattelin, että  no  perskele  on kumma, tätä tämä auto tekee vaan talvisin. Muutaman kerran hakkasin sitä luukkua, kuten talvisinkin. Tosiasiassa hakkasin sitä vartin ja luukku pysyi  kiinni. Paniikki iski - pakko oli lähteä ajaan töihin.

Pysähdyin vielä Kausalassa hakkaamaan luukkua. Lopuksi kyllä monotin sitä ihan huolella ja aiheutin kyllä sellasta hupia  kausalalaisille ihmisille että terve. Pakko  oli jatkaa matkaa ja toivoa parasta sekä pelätä pahinta. Matkalla kerkesin  haukkua iskän ja muruseni, tietenki se oli niitten vika ;D Perille päästiin ja ajattelin, että miten pääsen takaisin on sitten sen ajan murhe.

Iltavuorosta pääsin ja pala nousi  kurkkuun - pitääkö tässä taksilla lähteä kotiin.  Rakkaani neuvoi että riko koko luukku, jos ei muuta. Ite mietin, että muovisella ikkunaraapallahan mie isken tuon peltipurkin palasiks, joopa joo. x) Eikun uudestaan  tietoisella riskillä tien päälle, toivoen että bensa riittäis ees Nastolaan asti. Thank God bensa riitti ja mie kurvasin ensimmäiselle pumpulle, jonka läheisyydessä seisoi joku motoristi toivoen, että tämä herra minua auttaisi.

Siinä mie pikku blondi seisoin autoni vieressä valkoisissa pitsivaatteissaja pyysin tältä motoristipapparaiselta, että josko  herra vois auttaa minua aukaisemaan minun bensaluukun, ja tähän herra totesi, että totta kai nättiä  tyttöä pitää auttaa. Kiva papparainen sai luukun  auki ja  toivotti vielä hyvät päivän  jatkot. Mie  kehuin sen pyörää ja kiitin. Siinä  ku ukkeli kurvas pois pihalta hokasin kattoa motoristin liiviä - jaa, ystävällistä sakkia nuo Helvetin Perkeleet.. :D

Ihania toilailuja kaikille !

Pakko jakaa vielä yks biisi kaikille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti