maanantai 3. kesäkuuta 2013

Maximaniaa!

Heippa murut!

Viikonlopun valmistujaiset on nyt saatu juhlittua, vielä kerran onnea Annikalle ja Jasminille! Ihanat juhlat ja ihanat juhlakalut, oli mahtavaa saada Gina-tiimi kokoon muunkin kuin työn merkeissä :) Omat valmistujaiset ajattelin pitää sitten myöhemmin kesällä, nyt painetaan duunia ja nautitaan intiaanikesästä!

Oma valintani viikonlopun juhliin oli helppo ja nopea; maksimekko! Viime vuonnahan maksimekot-ja hameet teki tuloaan hitaasti, mutta varmasti myös Suomen markkinoille. Itse hurahdin jo silloin, ja ehdinkin ostaa kolme eri maksipituista mekkoa melko kylmäksi jääneeseen kesään. Tänä vuonna trendi on suureksi onnekseni rantautunut jäädäkseen ja maksia löytyy nyt kaikkialta! Hameita, mekkoja, olkaimettomia ja olkaimellisia - IHANAA! Voiko helpompaa kesäasua olla? Maksimekossa saat ylä-ja alaosan samassa setissä ja kaltaiseni asustefriikki pääsee käyttämään kaikki ihania huiveja, laukkuja ja koruja asustamaan muuten niin simppeliä asua :) Oma suosikkini on isot aurinkolasit, värikäs huivi sekä tuunattu farkkuliivi. Trendi on myös käytössä mukava - ilmava, hengittävä ja vaivaton.

Gina Tricot on tänä vuonna panostanut myös tähän kuumaan villitykseen, ja valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle oma suosikki - niin juhlaan kuin arkeenkin! Ensimmäiseen kollaasiin olen koonnut nämä "arkisemmat" trikooversiot :) Kaikkia allaolevia mekkoja löytyy useassa eri sävyissä, kannattaa tsekata ne linkeistä!
1. Blair dress 14,95 € täältä
2. Fanny dress 14,95 € täältä
3. Kendra dress 19,95 € täältä




Jos maksit ihastuttaa siinä määrin, että sen haluaa pukea päälleen myös juhlaan (jihuu ei tarvitse sukkahousuja!), on Gina Tricot huolehtinut myös tästä tarpeesta! Kaikki alla olevat mekot löytyvät myös Kouvolan liikkeestämme :)

1. Summer dress 44,95 € täältä
2. Ida dress 59,95 € (tämä Kouvolassa sinisenä) täältä
3. Weronika dress 34,95 € täältä

Kenkädilemmaakaan maksien kanssa ei tarvi muodostaa, itse kiskaisin ballerinat mekon alle, kun ne eivät sieltä juurikaan näkyneet ja juhlintamukavuus oli taattu! Tosin mun pituinen ihminen näyttäisi hieman koomiselta maksin ja korkkareiden kanssa, kun nilkat jäisi auttamatta paljaaksi...

Heitänpä tähän vielä pienen inspiksen, kuinka asustaisin tuollaisen arkisemman version :) Asu koottu siis ylläolevan Fanny dressin ympärille, joka itseltäni löytyy köh köh...kolmessa eri sävyssä!

1. Rosso bag 24,95 € täältä
2. Malin scarf 9.95 € täältä
3. Fanny dress 14,95 € täältä
4. Maja sunglasses 5,95 € täältä
5. Spike wristwear 14,95 € täältä

Sellaista maksimaniaa tällä kertaa :) Tulkaahan tsekkailemaan paikan päälle!

Pus! T. Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti