sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesäisiä kuoseja

En kyllä tykkää sanasta kuosi... eiks sille vois keksii jotain uutta sanaa? Ehkä puhun kuvioista mielummin. Jasminin kanssa töissä yks päivä mietittiin, et mikä tahansa sana on kyl hassu jos sitä toistaa tarpeeks monta kertaa. Vähä niiku "hiha" tai "huppu".. hehe...

Mutta mistä mä olinkaan kertomassa? Niin, kuoseista. Nyt kesällä on jo ja on tulossa aivan ihania uusia printtejä ja kuvioita, mikä tekee pukeutumisesta hauskaa. Eri kuvioiden yhdistely on taidetta! :) Enää ei suomalaistenkaan tarvitse pitää markkinoilta ostettuja tekstipaitoja ("elämä on", "unelmavävy", "saunan takana on vielä tilaa" ja mitä näitä nyt on). Eiköhän kaikki yhdessä kielletä myös vanhempiamme pitämästä noita hirvityksiä! Who´s with me?! :)

Mutta tässä pari esimerkkiä ginan tämänhetkisistä kuvioista. Tunnistatko vaatteet? ;)



Tämä on tällä hetkellä saatavissa mustana, valkoisena, armyvihreenä (kuvassa) ja korallin oranssina. Kysehän on tietysti bikineistä!

Istuu muuten todella hyvin!!






 
 
Tässä taas kuviota viime vuoden ostoksesta. Nettikaupassa on kuulemma tänä kesänä ollut suht samanlainen tuote. Nämä mulla oli tällä viikolla päällä yhdistettynä valkoiseen paitapuseroon.


 


Tässä tämänhetken kuuma tuote!! Pahoittelen, Kouvolan liikkeessä enää pari kappaletta alla olevaa kuviota jäljellä, ylläolevaa ei ollenkaan, toivottavasti tulee lisää! Mutta korallin oranssina ja mustana tätä tuotetta saa vielä. ;) Tykkään noista hindukäsistä tosi paljon.



Bambi dress trikoomekko maksaa vaan 12.95€!! Alle mustareunuksiset varmuusshortsit niin asu on valmis! Toimi niin Pinkin keikalla kuin kaverin valmistujaisissakin.. Varmuusshortseista voisin tehdä vaikka ihan oman postauksen. Eli tarkoitan niitä puoleen reiteen ulottuvia shortsileggingsejä, joita saa ginasta nimillä Astrid bikerpants (7.95€) ja Lilly bikerpants (6.95€). Lillyjä on myös ilman pitsireunaa mustana ja sitten valkoisena ja mustana pitsin kanssa. Astridit ovat joustavampaa kangasta ja niitä on mustana pitsireunuksella. Eipähän tarvitse varoa vilauttelevansa. ;)

.


 

1 kommentti:

  1. Hyviä uutisia! Bambi dressiä tuli tänään Kouvolaan lisää :)

    VastaaPoista