perjantai 7. kesäkuuta 2013

Uusien haasteiden viikko

Nyt se sitten tapahtui. Eli tällä viikolla aloitin myös Lahden Ginalla, ja täytyy sanoa, että olen tosi ylpeä itsestäni, koska todistettavasti jaksan herätä kello 5. Siis kello V-I-I-S-I, 05:00 a.m. Ja itse asiassa, seuraavina aamuina uskallan jopa  nukkua  puoli kuuteen ;) Minut otettiin hyvin vastaan, kiitos siitä, jos  Lahden tsiksit luette tätä ;) Sen ansiosta pääsin nopeasti jonkunlaiseen rutiiniin kiinni.

Uudetvanhat jutut tuntuu hyvältä, itseasiassa tosi oudolta. Kaikki on käytännössä heleppoa ku heinänteko, muttei siltikään! Omalla tavallaan minusta tuntuu, että olisin ensimmäistä päivää töissä, mutta samalla melkein kaikki toiminnot tulevat lihasmuistista. En osaa ehkä selittää tätä tunnetta, mutta käytännössä se tarkoittaa, että ne rutinoituneetkin pikkuhommat saavat minulta itseltäni ehkä enemmän huomiota kuin mitä ne ovat vähän aikaan muuten saaneet :) Kuulostan vissin siltä, että mulla olis kaks persoonaa, great! :D

Lahden alottajaisviikon lisäksi leikin visua Kouvolan koti-Ginalla, joten tämä viikko oli kyllä varsinaisesti normaalista poikkeavaa aikaa. Ehkä olen ansainnut yhden saunakaljan tästä hyvästä. Nyt olen ainakin niin poikki, että just ja just jaksan vaeltaa Röllimöllin kanssa (joka perskele oli taas syöny minun kaikki KIRJATTTTTTTTTTTTTTTTTTT!%#/"#))#(%¤#")!11#¤!$$@5) pikku lenkille ja lämmittää saunan.

Tässä on muuten muutama kuva kasvaneesta vaatekaappini sisällöstä. Ajattelin myös tehdä joku päivä Elsan Niksi-Pirkka -postauksen, jossa tuunaan muutaman näistä uusista vaatteista.

Kaikkea ihkua!

 Kuvassa löytyy kaikenlaista (minusta) ihanaa ja jännää tavaraa. Maksimekko (Fanny dress / Gina Tricot) löytyy kaapistani  myös mustana, kuten aikaisemmin olenkin jo maininnut.

Kelly top / Gina Tricot 9,95 €

Pakkohan minullakin olla oma POW-paita kun muillakin meidän tytyillä on. Kyseinen löysähkö t-paita päätyy Elsan Niksi-Pirkkaan. Saan ehkä Annikalta syytteen plagioinnista ;) <3

Astrid biker pants / Gina Tricot 7,95€

Kiitos Kiialle ja Veeralle, että opetitte minut näihin 'varmuus-shortseihin'! Tämä  tyttö ei tänä kesänä aio laittaa yksiäkään sukkahousuja mekon alle, vaan nämä hassunhauskat mummohousut (kuten rakkaani ne nimesi). Eipä haittaa vaikka Amarillon tanssilattialla helmat nousisi vähän korkeammalle kun alla on nämä. Toimivat myös farkkushortsien alla.

Meillä ginalla on myös luomupuuvillaiset varmuus-shortsit (Lilly biker pants, 5,95€) joita saa ilman pitsiä (ei niin kivat) ja valkoisena. Testaappa!

Kaulakoru / Vila

Tämä raskaassa sarjassa painiva koru oli aivan pakko ostaa, koska se on niin massiivinen ja omalla tavallaan toimii helmien korvikkeena. Ehkä vähän raffimpana vain ;)

Fanny dress /  Gina Tricot 14,95€

Fairy tank / Gina Tricot 14,95 €

Tässä Fairy tank -topin yksityiskohtia. Pitsitoppi oli pakko saada  vaatekaappin, koska se oli paljon kevyempi kuin viimevuotiset, kivaa vaihtelua siis!

Bambi dress /  Gina Tricot 12,95€
 Yksi parhaimmista, tavallisista trikoomekoista. Herättää huomiota ja siinä on kaikki parhaat värit!

 
Farkkuliivi / Only
 Heräsin näihin farkkuliiveihin  vähän myöhässä, ja sen takia etsin itseasiassa koko Kouvolan läpi edes vähän tyköistuvampaa mallia olevaa liiviä, koska tällä hetkellä suositaan ihan selvästi sitä catwalkeilta bongattua laatikkomallia (en voi sietää!!!). Tässä se sitten on. Kuitenkin minun pitää olla aika varovainen mitä puen tämän liivin kanssa, etten näytä tukkijätkältä tämän tukkani takia ;)

ei tartte vissin esitellä
 Kiitos tästä kuuluu yhden mussukkani siipalle, joka oli ihana ja lahjoitti kyseisen paidan päältään minulle. Tämä aitokainen päätyy Elsan Niksi-Pirkkaan ja puetaan yhdessä nahkahameen kanssa festareille!

 
Magnolia trousers / Gina Tricot 29,95€
Toinen asia mihin tänä kesänä olen rakastanut, ovat tässä: pappa/uni/pussi/paskahousut! Näyttää tyhmiltä, tuntuu ihanilta. Ihan ku ei olis housuja jalassa ollenkaan. Ei muuten hierrä eikä purista, ja mikä parasta, ei tartte miettiä sen kummemmin yläosaa, koska nämä näyttävät parhaimmilta perustrikoo -paitojen kanssa. Aamulla ei ole vaatekriisiä!

 Huh voisin jatkaa vaikka kuinka esimerkiksi siitä, miten ihania kesävaatteita meille on tullut  myyntiin liikkeeseen sekä nettiin. Itse olen sitä mieltä,  että tämän kesän vaatteet ovat  paljon enemmän minun makuuni kuin viime vuotiset, omalla tavallaan aikuisempia mutta erottuvia ja todella kauniita. Mutta silmä luppasee sen verran ja mamman termiitti yrittää kömpiä koko ajan syliin niin on pakko lopettaa!

Rölli aka Tuho-Taavi, Termiitti, Mölli <3

Ihanaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti