tiistai 28. toukokuuta 2013

Arvostelussa Gina Tricot Beauty tuotteita

Ihan ensiksi haluan sanoa, että en ole mikään kosmetiikan asiantuntia! Kirjoituksen ovat omia mielipiteitäni.

Olisiko tästä jo kentien vuosi kun Gina Tricot julkaisu ensimmäisiä kosmetiikka tuotteitaan. Halpa hinta houkutti minua ainekin kokeilemaan niitä. Itse olen aina tykännyt laadusta, mutta minussa asuu pieni hamstraaja joten hintansa puolesta näitä "halppiksia" on tullut ostettua meikkipussukkaan.

Yleisesti ottaen kaikki tuotteet ovat juuri sitä mitä kyseisellä hinnalla voi saada. Ei parhaita, mutta menettelee.



Luomiväreissä on väriä ihan kivasti. Itselläni ne vain hieman tuppaa paakkuuntumaan pitkän päivän jälkeen. Ja kun hintaa on luomiväreillä se 3.95€ niin ei niiltä sen enempää voi olettaakkaan.



Aurinkopuuteri on uusin tulokas. Puuteria saa lotrata hieman enemmän kuin esimerkiksi Lumenen, mutta itselläni on ainekin ehkä hieman huono tapa lisäillä päivän mittaa ja joskus vähän liikaakin. Joten itselleni tämä tuote on aika passeli. Ei tule liikaa kerralla :) Hintaa on 6.95€

Korostuspuuterissa ei ole minun makuuni tarpeeksi hohdetta. Keltainen väri vaan korostuu jos lisäilee liikaa.. (Tätä ei netistä tällähetkellä ainekaan löydy..)



Näitä kahta minun täytyy kyllä ylistää hieman! Musta lineri on paras tähän mennessä. Plussaa on erittäin ohut sivellin ja pysyy omissa silmissä toooodella hyvin. Eikä tartu yläluomellekkaan.:)Ja kun hintaa näillä on vain 3.95€ niin itselleni nämä pääsee kestotuotteeksi.



Huulikiilto on hieman tahmea, mutta sen ansiosta taas omasta mielestä pysyy ihan kiitettävästi.
 


Iso sivellin oli taas suurin pettymys. Tätä en suosittele kenellään kuka on aikaisemmin käyttänyt laadukkaita siveltimiä. Todella karhea ja jäykkä.:(

Tuotteet ovat kyllä kokeilemisen arvoisia. Ja niitä saa tilattua Ginan verkkokaupasta. Jos tulee tilattua muutakin niin kannattaa klikkailla mukaan ;)

Kysymyksiä?
-Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti