sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kiirettä pitelee!


Pari viikkoa on mennyt nyt ihan hujauksessa, kun on ollut ihan liikaa tehtävää :D On ollut muuttoa, kokeita, kevät tanssinäytös plus kaikkea muuta! Onneksi muutto on nyt ohi, on nimittäin aivan kamalaa hommaa:D  Viimeiset kokeetkin on tällä kuluneella viikolla riipaistu ja nyt se on varmaa, että juhlat tulevat!
Tiistain piristys:)
 

Viime viikolla tuli myös Helsingissä käväistyä katsomassa mahtava keikka hyvältä bändiltä, pieni irtiotto arjesta oli ihan paikallaanJ.  Ainahan tuollaisessa tulee järjettömän kuuma, niin päätinpä väsätä itse t-paidasta topin josta tuli mielestäni aika hieno, vaikka itse sanonkinJ
Kelly top ennen leikkelyä:)
 
 

T-paidan ostin Gina Tricot:lta, hinta 9,95€ ja löytyy monilla muillakin printeillä! Kyseisen paidan voit tsekata tästä. Tämmöinen siitä sitten loppujen lopuksi leikkelyn ja ompelun jälkeen muodostui! 
 
 Ei ole ollenkaan vaikea homma ja saa tehtyä ihan sellaisen kuin itse haluaaJ.  Kohta ei vaatekaapista muita löydykään kun tämmöisiä jos innostun väsäilemään.

Perjantai ja lauantai kuluivatkin sitten tanssahtelun merkeissä, kun Kouvolan tanssikoulu pisti taas perinteisen kevät esityksen pystyynJ.  Hienoja esityksiä löytyi nuoremmista ryhmistä vanhempiin ja taas yksi kausi takana!
Valmiina lavalle:)


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
-annika
 
:D
 

3 kommenttia:

  1. Oijoi toi Pow on makee!! Saat tuunata munki oman!!! :)

    VastaaPoista
  2. Tuuaan Kiian kanssa sulle kaikki meän löllöpaidat :DD

    VastaaPoista
  3. kiitoos ja vielä vähän ku harjottelee ni tulee parempia:D tänne vaan :)!!

    VastaaPoista