maanantai 27. toukokuuta 2013

kesäkesäkesäkesä ja yllätysvieraita!


Ah, minun on pakko sanoa, että viikonloppu oli kyllä mitä parhain! Ensinäkin, vaatekaappini sai päivitystä. Ostoskassiin päätyi pari maximekkoa, pari vyötä, farkkuliivi, statement-kaulakoru ja jotaki muutakin rihkamaa.. Mutta parhautta oli viettää laatuaikaa kera ystävien, varsinkin sellaisten jotka tulivat yllättäen Torniosta asti kylään! <3

<3
Siinä lauantaipäivä meni viettämällä laatuaikaa oman pikku mussukkaiseni kanssa (tungettiin ukot rassaamaan) ja illalla sitten saunottiin ja grillailtiin isommalla poppoolla. Täytyy kyllä sanoa, vaikka pohjoisten vieraidemme kyläily oli pikainen niin piru vieköön mie sain siitä jotaki elämän eliksiiriä tai muuta boostia! Kuvitelkaapa ite miltä tuntuu ku näkee pitkästä aikaa ihmisiä, joita on koko ajan ikävä.

psst. kuvatuilta on lupa kuvien esittelyyn



'ei tämä kyllä Köllikkä oo, mutta joku mustikkashotti. sama asia kuulemma'

Lauantai-iltana minulla oli päälläni Onlyn farkkuliivi, Gina Tricotin maximekko (Fanny dress) sekä Gina Tricotin korkkarit (Anette shoes). Se Ginan maximekko on ihan mahtava! Riippuen asusteista sen voi laittaa joko juhlaan tai arkeen, ja mikä parasta sitä ei tarvitse lyhentää  edes tällaiselle bygmille kuten minä! Sitä saa  kuudessa eri värissä.
Tilaa täältä

aika ladygagamaista
työlook
Tänään oli muutenkin tosi hyvä päivä. En tiedä johtuiko se vielä viikonlopun jälkimainingeista, tiedosta, että ensi viikonloppuna juhlitaan tärkeiden ihmisten valmistujaisia, siitä että on kesä vai siitä, että terveellisempää elämääni on kohta kulunut kolme viikkoa. Olin töissäkin aivan liekeissä, ja pyydän anteeksi niiltä, jotka jäivät lisämyyntiansaani. 'BECAUSE I CAN'

Maanantaiasuni muodostui  H&M:n jakusta, jossa on rento istuvuus, printti t-paidasta (Kelly top/Gina Tricot) ja vetoketjukoristeisista farkuista (Nelly zip jeans/ Gina Tricot). Vyö/Pieces, aurinkolasit/Gina Tricot (Melanie sunglasses), huivi/Gina Tricot (Malin scarf) laukku/Stradivarius (Spain). Tässä asussa yhdistyy mielestäni moni elementti, mitä rakastan muodissa: hauskuuttelu, ryhdikkyys ja rock, ripauksella keijypölyä ;)

Ihanaa alkanutta (kouluvuoden viimeistä) viikkoa kaikille!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti