torstai 23. toukokuuta 2013

Back in Business!

Moikka kaikille! Jokohan meikäläisen jäätävä blogitauko olisi ohi! On ollut meno sellaista päätöntä haipakkaa, että heikompia hirvittäisi. Tässä välissä on tullut mm. tehtyä opinnäytetyö valmiiksi ja näin ollen valmistuttua koulusta (tosin itse valmistujaiset on vasta myöhemmin), käytyä Kuopiossa ja Joensuussa sekä järjestettyä yks kirppis ja muutto. Sekä tietysti käyty töissä normaalisti. Vuorokauden tunteja on siis venytetty laittoman paljon, tosin nyt helpottaa :) Kesäkin tuli jossakin välissä, ja siitä oon ollut enemmän kuin iloinen!

Onni ja Viljo ottaa lunkisti!
Kirjottelen tätä postausta parhaillaan iPadilla, kun uljas Acerini väsähti niin totaalisesti opinnäytetyön aiheuttamasta kuumotuksesta. Ei muuten ole helppoa hommaa! Tarkoituksenani oli tehdä kollaasi kesäuutuuksista, mutta postausta kuvittaakin nyt kännykän muistista löytyvät otokset näiltä muutamalta viikolta. Uutta läppäriä odotellessa :D  

Äitin tekemää banoffeeta, mums!
Kesän tultua kauppoihin on muuten taas saapuneet iki-ihanat maximekot! Voiko helpompaa kesävaatetta olla? Paljon asusteita mekon ympärille eikä muuta tarvita :) Meiltä löydät maximekot juhlaan ja arkeen, uusimmat tulokkaat monessa herkullisessa värissä :) Ja koska pädi ei mua suostu tottelemaan ja linkkaamaan tähän mulle haluttuja kuvia, päädyn tekemään ihan erillisen postauksen mekoista tuonnempana. Nyt sun tarvii siis tulla katsomaan mekot paikan päälle ;)


Reippaana junassa!

Kohta alkaa taas valmistujaiskausi ja mekkokriisiä pukkaa niin pirusti! Viikko aikaa! Mulle tämän kevään oma valmistuminen on jotenkin ollut ihan outo ajatus, jotenkin ylppärit aikoinaan oli "se juttu" ja nytkin vaan koko ajan mietin että mitä sitä laittaisi päälleen Annikan ja Jasminin valmistujaisiin unohtaen, että voisi sitä omaakin valmistujaismekkoa pohtia pikku hiljaa :) Ihanaa, että reilu kolmivuotinen urakka on vihdoin ohitse!



Meillä rakastetaan cokis-pullojen välityksellä :D   
 


  

 Nyt lienee aika pistää pakettiin tämä vuosisadan sekavin ja kummallisin postaus :) Palataan seuraavaksi maximekkojen kera! Ihanaa keskiviikkoa kaikille!


Pus pus! t. Laura 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti