maanantai 6. toukokuuta 2013

Kaikkea harrastuksiin!

Ihanan kesäistä maanantaita vaan  kaikille! Auringonsäteiden innoittamana ajattelin vähän esitellä millaisia harrastustamineita Gina Tricot tarjoaa, koska tällaiset alkukesän kirkkaat ilmat saavat kaikki liikkeelle (lue: kauhea kiire päästä kesäkuntoon ;) ).

Tässä pari kesäistä ja sporttista asukokonaisuutta, jotka mielestäni kaipaavat enemmänkin päivänvaloa:

Minun lenkkiasu

Ensimmäisenä vasemmalla ylhäällä on, tyttöjen jo moneen kertaan  mainitsema, Connie sport top. Itse en ole vielä tavannut parempia urheiluliivejä, jos ei huomioida alan ammattimerkkejä. Ne ovat pakollinen tuotteeni niin sulkapalloillessa kuin lenkilläkin.

Ennen inhosin liian kireitä vaatteita urheilussa, koska olin tottunut maalivahdin vaatteisiin, mutta nyt täytyy sanoa, että juoksu luonnistuu paremmin urhelileggareissa kuin kollareissa. Kuvassa Sarah leggins. psst. jos sinulla on vanhoja tavallisia trikooleggareita, käytä ne loppuun lenkkihousuina. Toimii.

Agneta top on mukava päällä ja käy joskus jopa tavallisesta paidasta, kunhan on pyykkikoneen kautta käynyt :) paidassa on mielestäni  aika reilu koko, mutta se ei haittaa, koska paidassa on peukalon reiät!! Stella phoneholder on seuraava hankintani, koska mikään ei ole  ärsyttävämpää kuin se, että raskas puhelin pomppii taskussa valtoimenaan.

Keväällä pitää muistaa suojata niin silmät kuin kaula kunnolla, koska silmät eivät ole vielä oikein tottuneet  aurinkoon eikä kaula-parkaa kannata altistaa viileälle tuulelle. Mia scarf on mielestäni hyvä valinta esim. lenkille, koska se  on kevyt ja lyhyempi  kuin muut Ginan huivit.

 

Tässä asukokonaisuudessa voisi lähteä pelaan vaikka biitsiä! Uusissa Toto-laukuissa on  helppo kantaa kamat rannalle ja takaisin.

Gina Tricot on myös hevosurheilun tukija ja toimiikin Boråsin Gran Prixin pääsponsorina. Aiemmin Gina  Tricot on sponsoroinut Falsterbo Horse Show'ta, ja näiden yhteistyöprojektien saattelemana tarjoaa myös ratsastusvaatteita. Niitä voit tilata täältä.

Kaikki urheiluvaatteet löytyvät verkkokaupastamme sekä valikoiduista myymälöistämme.Valitettavasti Kouvolan GT:ssä ei sporttiosastoa ole, mutta toivotaan että se joskus tulisi. Nyt kaikki vaan hankkimaan sporttitamineet joka lähtöön!

Pikku vinkkinä vielä, meidän perustopit käyvät myös urheilutopeista, kuten Jannice- tai Sara-toppi. Mielikuvitus ja oma välineurheilullisuushan ovat vain rajana ;)

Tästä suuntaankin Röllin kans lenkille ja toivon sydämeni pohjasta, ettei ykskään punkki tartu mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti