torstai 9. toukokuuta 2013

Uusia haasteita ja elämän analysointia

Nuoren ihmisen elämässä on hienoa se, että epäsäännöllisen säännöllisesti elämässä avautuu uusia ovia, hiuksissa puhaltaa uudet tuulet, elämä heittää satakasikymppisen ja niin edelleen.. Ne voivat tarkoittaa koulusta valmistumista, paikkakunnan muutosta tai uusia työkokemuksia. Itse voin ylpeänä kertoa, että viimeinen noista vaihtoehdoista toteutuu kohdallani: kesällä tätä pärstää voi tavata myös Lahden Ginassa. En siis ole jättämässä Kouvolan gt-perhettäni, vaan laajennan hieman reviiriä. Toivottavasti  isompi kaupunki valmistautuu höpösti hölöttävään, 'pakko-lisämyyntiä' harjoittavaan lapin noitaan ;) because I'm ready, man! - not! Jännittää ihan pirusti, ja päässä pyörii vaan sekopäisiä ajatuksia siitä, osaanko tehdä mitään ilman Kouvolan-tiimin tsiksejä.<3

Aina suurempien muutosten edessä olen myös  tehnyt joitakin pienempiä muutoksia itselleni, esimerkiksi uusinut lookin totaalisesti. Ihan vaan sen takia, että itsetunto kohenisi uusien vastuualueiden edessä. Tällä kertaa aion tehdä samoin - uusi letti on hankittava. Mutta mitä tekisin?

-07


-11

-12

-10

-06

-06
-09






Tässä muutama kuva 'hiusmenneisyydestäni'. Mielipiteitä saa antaa siitä, mitä kannattais näiden perusteella tehdä tai ei todellakaan. Itse olen puoliksi päättänyt palata takaisin sivusiilin helppouteen. Toisaalta haluan  pitää vitivalkoisen pohjavärin, mutta onko näissä muutoksissa tarpeeksi? Vai olenko kasvanut jo sivusiilistä ohi?

-10
Lähiaikoina olen pohtinut elämää ja analysoinut sitä tavallistakin enemmän (ja voin sanoa, että arkielämässäkin analysoin jo sairaalloisen  paljon). Syy siihen on se, että jos jotain hyvää niin aina myös vähän pahaa tapahtuu. Onko tämä jokin maailman hengellinen tasapaino pitää energiavirrat vakiona vai oonko niin perus synkistelevä suomalainen, että  kun jotain hyvää tapahtuu, niin ajattelen: 'älä huoli,  kyllä se v*tuiks menee' ja silloinhan se menee.

Olen miettinyt myös, miksi pahoja tai ainakin elämää vaikeuttavia asioita tapahtuu niille ihmisille, joilla on voimaa olla perheen  yhdistävänä liimana, asettaa perheensä tarpeet itsensä edelle MONEKSI KYMMENEKSI VUODEKSI ja niille, joilla on kyky huolehtia ja rakastaa tsunamin tasoisella voimalla. Ja ne, jotka ansaitsis tulla 'poljetuksi jänkhään' saattavat voittaa lotosta ja elää pitkän elämän. Analysointia pahimmillaan?

 Mitään muuta en  toivo, että kyseinen lähimmäiseni tervehtyisi nopeasti. <3

Yo -09
Jotta tämän postauksen  jälkeen kaikki eivät ajautuisi köyden rasvaamisen partaalle,  minulla tai  lähimmäisilläni ei ole hengenhätää nyt eikä toivottavasti myöskään tulevaisuudessa. Tänään oli tällainen päivä. Onneksi  mieltäni on piristänyt rakkaani, Rölli, eilinen tyttöjen kisastudio-ilta sekä tämänpäiväinen kahvihetki ginatytyjen kanssa. Kiitos <3

-Elisa

2 kommenttia: