sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Naisten Kymppi!

Moi taas!

Tänään oli liikunnallinen päivä Helsingissä elikkäs Naisten Kymppiin tuli osallistuttua jo ties kuinka monennen kerran (kuudes tai seitsemäs kerta??). Itse en ollut juoksemassa vaan meillä on äitien, tätien, siskojen ja serkkujen kanssa tapana kävellä tuo kyseinen 10km yhdessä samalla mukavasti jutustellen.


Tämä oli jo 30. Naisten Kymppi ja teemana oli 80-luku. Siellä oli vaikka minkälaista neonväri/donitsi/kreppiyhdistelmää! :) Itse en teemaa tienny vasta kun paikan päällä kun en ollut vaivautunut lukemaan infolehtistä kotona.. Kotoa läksin siis tämännäköisenä.



Hihi näytän ihan alienilta kun otan kuvia ylhäältäpäin. Noh, hiukset näyttää kuitenkin mun mielestä kivoilta ranskiksella. Kouvolassa paistoi kivasti aurinko kun aamulla lähdettiin, mutta Helsingissä ripotteli vettä. Ei tosin kympin aikana mikä oli erittäin hyvä juttu.


Mehän osallistutaan aina Naisten kymppiin Amway-yrityksen kautta. Amway lahjoittaa Unicefille jokaisesta sen kautta ilmottautuneelle tietyn summan. Tällä kertaa meitä valkovihreäpaitaisia oli n. 570 jos oikein muistan. Unicefille lahjoitettiin yli 17 000€!! Hyväntekeväisyys kannattaa aina! ;)


Siinä meidän komea rivistö ilman mammoja! :) Ei hätää, kysyin luvan laittaa kuvat blogiin... Oli kyllä taas ihan mahtava päivä! Kiitos kaikille! Love you! <3

2 kommenttia: