tiistai 7. toukokuuta 2013

Ai mikä äitienpäivä?



Onhan kaikki ostanu jo äitienpäivälahjan?? Ai ei vai? No hei, ei se mitään, mulla on pari ideaa. En paljasta, mitä ostin omalle äidilleni, sillä hän lukee tätä blogia, joten heitän vaan pari random kollaasia ilmoille. :) Oikeastaan en osaa tällä uudellä läppärillä tehdä ees mitään kollaasia, joten laitan siis kuvia vierekkäin...  Tekniikan ihmelapsi Kiia ilmottautuu!! :D
 
Gina Tricot:han ei ole pelkästään nuorten naisten vaateliike, vaan meidän vaatteet sopii kaikenikäisille naisille. Miten olisi seuraava yhdistelmä?

Sara long tank 9.95€
Minni sleeveless shirt 19.95€
Annelie blazer 29.95€
Chloe jeans 19.95€
Ellie scarf 14.95€
 
Tuo Sara perustoppi alle sen takia, että Minniestä näkyy läpi. Molemmista tarjolla useita eri värejä myymälöissä. Tämä kollaasi on luotu niin, että myös Kouvolan myymälästä löytyy. Seuraava pari olisikin sitten kesää varten.

Paige chino shorts 19.95€, Fia top 14.95€
 
Tuo Fia topin selkä on aivan ihana. Tuonne pelkät rintsut tai bandeau alle niin ai että! Noh, äidit varmaan tykkää laittaa myös jonkun peittävämmän topin. Riippuu tietysti äidistä. :)

 
Siinä se äitin lahja jo oottelee ottajaansa.. ;) Mulla kotona valikoimassa oli vaan joululahjapaperia tai sitte tollasia lapsellisia, joten prinsessoilla ja lohikäärmeillä mennään!! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti