tiistai 21. toukokuuta 2013

Asentaja-Elisa isolla kirkolla!

Heipä hei pupulit! Heti ensimmäiseksi haluan hehkuttaa, että minun terveellisempää elämää on nyt takana 12 päivää, onnistuneesti. Välillä on tosi helppoa ja välillä vähän vähemmän helppoa, mutta ihan ok tässä  kitkutellaan ja välillä vähän kiukutellaan :)

Mietitte varmaan postaukseni otsikkoa, ja tässä teille syy siihen:


Kuinka moni tuntemanne tsiksi repii omin pikku kätösin oman autonsa talvirenkaista nastat irti, häh?????????????? Voin kertoa, että näin toimin minä. Eipä ollu varaa ostaa kesägummeja, koska rakas HerraRouva Mondeoni imi kaikki rahat, että päästivät katsastuksesta läpi. Tähän rakkaani toteaisi, että köyhäähän se vaan  ketuttais. -.-' niimpä niin.. No näin meillä hoidetaan laatuaikaa, miten teillä? :D

Raskaat työt vaatii raskaat tai ainaki sikakivat huvit! Lauantaina töiden jälkeen hyppäsin rakkaaseen  maantielaivaani ja seilasimme  moottoritietä Helsinkiin kaverini kanssa. Reissun tarkoituksena  oli lähteä  katsomaan vanhaa kaveria ja  juhlimaan Ison  Kirkon  yöhön, koska minä  landespede en ollut ikinä sitä tehnyt. Meillä oli  kyllä kivaa,  ja illan kruunasi törmääminen  yhteen Tornion mussukkaan  Kampin bussiasemalla, vai mikä onkaan.

En ehtinyt ottamaan  asukuvaa  lauantai-illalta, mutta päältäni löytyi seuraavanlaista:

tuotteet löytyvät täältä
Maanantaina palattiin taas sorvin ääreen. Ennen töitä käytiin Kiian kanssa availemassa nauruhermoja suffella. Maanantain asukokonaisuus näytti  tältä:


takki, pusero, vyö ja korvikset vanhaa ginaa, housut vero moda
 
kengät skopunkten,  huulipuna gosh
hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti