torstai 2. toukokuuta 2013

"I am my hair"


Ensinnäkin joku voisi selittää mulle miks Lady Gagan biisissä lauletaan "I am my hair".. Joo ymmärrän sen et "as free as my hair" mut entä jos hiukset on ponnarilla? Tai nutturalla? Sit ei tunnukkaa enää niin vapaalta..


Ehkä pitäs ennemminki laulaa jotain "I am my clothes". Niiku värikäs ja tyyliä kuvastava ilmasu. Tai ei ehkä sittenkää ku neki voi olla lattialla rutussa tai tungettuna ahtaasee kaappiin... Tai sit ne pyörii pesukoneessa märkänä ahdettuna sekasin. Tai pesupussissa. Laura pakotti mut tässä taannoin ostamaa elämäni ensimmäisen pesupussin. Käytinki jopa sitä innoissani mutta puolisoni pyykkiä ripustaessaan kommentoi että "Kiia tää toimis paremmin jos laitat ton vetskarin kiinni.."

Mä laulan tästä lähtien vaa että "I am me". :)



 
 

Noni ehkä sitten asiaan.. Vinkki vinkkinä koittakaapa tytöt valita sellanen puoliso, jonka äiti on parturi. Tulee tosi käteväksi. :) Joku fiksu nainen on myös sanonu että "On yhtä helppoa rakastua rikkaaseen kuin köyhään mieheen."

 Eilen anoppikokelaani halusi osallistua erääseen kisaan ja värjäsi ja laittoi hiukseni kisakuntoon. Pohjaväri pysyi samana, tyvet toki värjättiin uudelleen. Lisäksi tuo vaalea väri kiertää pään korkeimman kohdan ja päättyy isommaksi osioksi oikean ohimon viereen. Lady Gagan inspiroimana myös tuo viimeinen rusettikuva (kerrankin hyvällä järkkärikameralla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti