maanantai 20. toukokuuta 2013

Salille mars!!

Hiphei sainpas itteni ensimmäistä kertaa salille tänä vuonna!! Ja olo on mahtava näin jälkikäteen. Tätä hieman avusti kuntosalien kesäkorttitarjoukset. Kesällä pääsee kuntoilemaan ihan pilkkahintaan! :) Lenkille pääsee toki ilmaiseksikin... :D

Aamulla mulle tuli perusongelma. Mitä laittaa päälle salille? En oo ikinä raattinu ostaa mitään hienoja urheiluvaatteita joten päädyin valitsemaan Ginan omat Thea leggingsit joita käytän myös juoksuhousuina ja Janet tank topin. Sainpas vanhalle topille taas käyttötarkoituksen. Alla tietenkin Connie sports top.

Robbie änkee joka kuvaan...

Naisen mieli on jotenki kummallinen... Tai no en tiiä oonko ainut vai onko se tää naisrotu mutta jotenki hermostutti mennä sinne pitkästä aikaa. Mitä jos joku kattoo mitä mä teen ja miten.. Kuinka pienillä painoilla kehtaa aloittaa.. Kuinka pitkään pitää verrytellä... Onneksi tajusin keskeyttää itteni ja otin taas mottoni käyttöön "Dance like nobody`s watching!". Eli ihan sama mitä muut ajattelee! Tuskinpa kukaan salille tulee kattomaan mitä kelläkin on päällä tai laskemaan kuinka pitkiä sarjoja kukakin tekee. Eiköhän sinne mennä keskittymään omaan treeniin!

 
Menin ensin juoksumatolle hankkimaan lämpöä ja sitä lopetellessani vieressä ellipyörällä oleva vanhempi naishenkilö tokaisi että: "Mullekkin tulee ihan hiki kun kattelen tota sun lämmittelyä! Eikö oo hirvee laite!" Eli ainakin näytin tehokkaalta jos ei muuta! :D

Salin jälkeen käväisin Gina Tricot:ssa katsomassa jos olisi tullut uutuuksia liikkeeseen (ja niitähän oli!). Siellä törmäsin Elisaan, jonka vuoro ei ollut vielä alkanut. Käytiin Ramissa kahvilla ja pahoittelen, jos meidän nauruvolyymi nousi liian korkealle. Oltiin varmaan koominen näky muutenkin kun mulla oli salivermeet päällä ja pussissa salaattia ja tomaattia ja Elsa kauniissa rokkilookissaan huulia myöten laittautuneena. ;)

Hei muuten kannattaa käydä shoppailemassa nyt ihan vaan meidän kesäkassinkin takia!! Eikö olekkin mahdottoman kaunis väriyhdistelmä?



Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! C ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti