maanantai 8. heinäkuuta 2013

Elsan lomahetkiä!

Jou! Menipä siinä kaks viikkoa aivan liian nopeasti! Eikös se oo sen merkki, että loma on ollut onnistunut? :) Koko kaksviikkonen meni reissatessa  aina Viron Saarenmaalta Tornioon. Lomaan kuului moottoripyörien pärinää ja laatuaikaa murusten kanssa. Mahtuipa semesteriin myös pikkusen shoppailua, uudet ripset (sikahalvalla Saarenmaalta ;) ), Trivial Pursuittia, grillailua ja eniten ehkä autossa istumista. Tässä muutama kameralla tallennettu hetki:

Toverit

kyllä,  myös minusta voi tulla oiva emäntä - teeppä ite yhtä ohuita suikaleita

Pirkka-aurinkorasva toimii!

Saarenmaa, Viro. psst. lampi hais pahalta

nam

suurempi namnam

ratatytöt - sekä kannustettavalta että kannustajilta lupa kuvan julkaisuun

uudet popot/joku random pikku kauppa Saarenmaalla, mekko/Zara

Tänään oli  ensimmäinen työhuki loman jälkeen ja tuntui hyvältä. Ikävä oli ja nähtävästi kaikesta reissaamisesta  huolimatta patterit oli ladattu siihen malliin, että minua ihan tanssitti töissä :) Tässä sellanen kuukausi painetaan taas aivan täydellä tohinalla sekä Kouvolassa että Lahdessa ja sen jälkeen lähdetään karvavauvan kanssa katsomaan, miten se sorsajahti pärähtää (ite taidan jäädä mamman hoiviin).

Saatan kuulostaa  masentavalta, mutta oletteko jo tsekannu kuinka  I-H-A-N-I-A syksyn vaatteita nettikauppaan on tullut? Tässä pari omaa suosikkiani, jotka laitoin jo tilaukseen.

Tämä  tyyli menee kesälläkin - jättää vain neuleen pois!







niin minua - härskit leggarit ja löllöpaitoja <3

Ihania selaushetkiä - toivotaan että nämä söpikset tulee pian myös myymälöihin!

-Elema

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti