keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Syksy tuo tullessaan

Noniin nyt on siis syksyn ekat trendit myymälöissä! Alkaa ulkonakin tuntumaan siltä et ois ihan kiva vetästä paksu neuletakki siihen kesätopin päälle. :) Itse bongasin tämän viikon uutuuksista seuraavanlaisen tuotteen:

Christina skirt 19.95€
Eihän tuo nyt kovinkaan syksyinen ole tai neuleisiin liity mitenkään, mutta maailman söpöin hame se kyllä on. Voisihan sen yhdistää neuleeseen.. ;) "En varmaan tarvitsisi tätä mutta kun haluan" on tuttu lause meiltä Kouvolan ginoilta.. :D
(Tytöt ei suostu myymään mulle enää yhtään pilkullista yläosaa koska ostan niitä mutten pidä kertaakaan päällä.)













Lisäksi tällä viikolla saapui maailman suloisin pusero... Tämä on jo Elisan hankintalistalla:
Rosie top 14.95€


Aleakin on vielä jäljellä Kouvolan myymälässä. Itse sain napattua sieltä tummansinisen Minnie sleeveless shirtin 5€:lla. Vinkki: niitä on vielä valkoisena ja vaaleanpunaisena jäljellä. ;) Tässä siis päivän asu:





3 kommenttia:

  1. Moikka, oon lukenu teijän tätä blogia jo piiiitkään niin ajattelin nyt kysäistä onko teillä vielä myymälässä Serena perfect jeansseja mustana ? mulla omat vetelee viimosiaan ja ois tosiaan tarve uusille :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MOIKKA! Ei valitettavasti ole enää kyseisiä farkkuja valikoimassa. Kannattaa käydä tutustumassa Lisa superstrech-farkkumallistoon; ne ovat pehmeät, ihonmyötäiset ja joustavat ja ne löytyvät sinisen eri sävyissä ja mustana :) ovh 34.95-39.95 riippuen taskujen määrästä :)

      Poista
  2. Noni huomasin nää kommentit vast nytte... Myös Cornelia highwaist jeans löytyy Kouvolan liikkeestä mustana ja on mun mielestä ihan vastaava kuin Serena, tosin korkeavyötäröisenä. ;)

    VastaaPoista