maanantai 15. heinäkuuta 2013

töttöröö!

Tjäna alla! Viime viikko oli sellasta työnarkomaanin ennätystehdasta, että tää misukka ei paljoa muuta ehtinyt tekemään kuin myymään vaatteita ja nukkumaan. Kiitos siitä rakkaalle äidilleni, että saimme lomalla nukkua vähintään 10h/yö ja kömpiä valmiisiin aamupala- ja ruokapöytiin, sillä viime viikolla  huomasi todella, miten jaksoi painaa kun akut oli ladattu :)

Töiden lisäksi lauantaina kävimme tsikujengin kanssa nauttimassa paikallisesta kulttuuritapahtumasta Pioneerifestivaaleilla. Meno oli letkeää kun arska paistoi ja musiikki soi ! Vähän omaa kokemustani mustasi se, että suosikki festaribändini Klamydia oli hienoinen pettymys (voin noin 13-14 keikan jälkeen todeta olivatko he hyviä????!!!) koska se soitti IHAN VÄÄRIÄ BIISEJÄ! Mutta muuten kaikin puolin mellevä ilta. Sunnuntai menikin sitten nukkuessa ja Rölliä viihdyttäessä.

Tässä festari-illan kynnet:

kuva löytyy Googlesta
Pohjalakkana muissa sormissa paitsi nimettömässä Gina Tricotin sävy Sapphire blue, nimettömässä Punk. Päällyslakkana muissa sormissa Spark aqua ja nimettömässä Multi purple. Hohtivat niin maan kerpeleesti ;) Oon niin heikkona tuohon säihkyvään. Vielä kun sais jotain säihkyvämpää tuohon nimettömään... xD








Pääsimme siis aiheeseen, johon minä olen heikkona. Voin itseasiassa todeta, että lauantain työpäivän jälkeen olin täysin vietävissä, jopa johdateltavissa. Siinä reippaana tyttönä festarihulinat silmissä kiitäen painatin kohti rakasta maantielaivaani, niin eräs herra minut pysäytti. Yhtäkkiä olin täysin haltioitunut Kuolleesta Merestä tehdystä ihonhoitosarjasta, enkä voinut uskoa, että olin voinut elää ennen ilman sitä. Seuraavassa hetkessä kävelin autolleni pari purnukkaa mukana ylipehmeät kädet löyhkäten milkandhoney_ah_niin_täydelliselle_tuoksulle. Olin kyllä täydellinen kohde, mutta ei se ihan hutiostos ollut. SUOSITTELEN!

Aitoa luonnontuotetta - ja en istu pöntöllä kuvan otto hetkellä :'D

Ensin vähän suolaillaan, huuhdellaan ja rasvataan. Ja voi pojat, uskomaton tunne. Kädet on  ku vauvan peppu ja kaikkein parasta tässä on se, että sitä voi käyttää koko vartaloon.

Toinen turhanpäiväinen asia, johon viime  viikolla hurahdin oli Kari-Taalasmaa-pipo. Onhan se nyt ihan sika ruma, mutta oikeastaan niin ruma, että  se on jo siisti. Tässä tämän maanantain työlook:
anteeksi nyrpeä ilme -  Penelope hat/ Gina Tricot, Billie tank / Gina Tricot


en ole leikannu tukkaa - se on tungettuna pipan alle
Sain myös viime viikolla tuhlattua rahaa vaatekaappini sisältöön. Ostin sen viimeksi mainitsemani mekon  ja pörröneuleen! Mekko on ihan ehdoton suosikki enkä malta oottaa jo viileitä  iltoja, jolloin saan pukea sen neuleen päälle!

Tällä viikolla olisi  tiedossa laatuaikaa siskoliinin kanssa sekä Ginatytyjen kanssa suffet. Myös ruusuleggarit (joita hehkutin viimeksi) odottavat minua postissa.Viikonloppuun mahtuu myös mökkeilyä, jota en ole päässyt harjoittamaan koko kesänä. Can't wait! <3

-E















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti