torstai 18. heinäkuuta 2013

Tulevaisuuden Gina käsillä!

Tässä pieni tietoisku kaikille vihreät arvot omistaville lukijoille ja muodin suurkuluttajille. Gina Tricot on ottanut askeleen kohti tulevaisuutta kantaen samalla kortensa kekoon ympäristöasioissa. Tällä viikolla myyntiin on pärähtänyt ihania muotiluomuksia, jotka on valmistettu kierrätetyistä vaatteista tai uudesta Tencel-materiaalista, joka on uusi vaatteissa käytettävä, paremman sanan puutteessa, kuitu. (tämä on niin tulevaisuutta)  Se on valmistettu puuselluloosaseoksesta. Se on todella pehmeä päällä sekä helppo hoitoinen. Esimerkiksi silitysraudan voi unohtaa kokonaan - samalla kun otat maailmaa parantavan nopean suihkun, laitat vain topin henkariin ja tsadam -  ei ryppyjä!

Aiemmin Gina Tricot on jo käyttänyt luomu puuvillaa (Wilma top, Stina singlet tank, Lydia tank top, Shot/Long leggings), mikä tarkoittaa, että kyseissä vaatteissa käytetty puuvilla on kasvatettu ilman myrkkyjä ja torjunta-aineita. Eikä Ginan hyväntekeväisyys siihen lopu, vaan toimiipa se myös Unicefin - tyttöjen koulutuksen tukijana. Eikö ookki siistiä?!

Lisätietoa kaikista näistä löytyy Ginan nettisivuilta.

Uutta tulevaisuuden mallistoa ei valitettavasti saa kaikista myymälöistä (kuten Kouvolasta), mutta isommista liikkeistä (kuten Lahdesta) kyseisiä vaatteita saa. Mutta älkää kansalaiset huolehtiko, verkkokauppa toimii ja kuljettaa kaikki lähelle. Ainoa ongelma vain on se, että ne todennäköisesti loppuvat alta aikayksikön. Oleppa sieki rehti ja tehe shoppailuholismillasti jotaki hyvvää ja nättiä <3

Tässä minun omat suosikit:
Kaikki kyseiset tuotteet tunnistaa The Good Project -merkistä



tämä vissin tarkoittaa, että päivän hyvä työ on tehty - nati nati kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti