sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Elisa aka Elsa

Nimeni on Elisa, mutta työporukalle olen 99 kertaa 100:sta Elsa. Olen työskennellyt Gina Tricot:ssa kohta 2 vuotta, ja silti joka päivä opin jotain uutta. :) Viralliseen työkuvaani kuuluu kaikki vastuumyyjän työtehtävät sekä joskus sillon tällöin Kiian työtehtävien sijaisuus. Muuten arkinen työni koostuu paniikin aiheuttamisesta sovituskopeilla sekä yltiömäisestä lörpöttelystä asiakkaiden kanssa kassalla.

Työmaalla minut myös usein tunnistetaan em. työtehtävistä. Minut tunnistaa myös vitivalkoisesta tukasta, maihareista ja oudoista murteen rippeistä. Tyylini on omastakin mielestä outo sekamelska. Yleensä tyylini muotoutuu aamuisen fiiliksen mukaan, mutta joka päivä päältäni löytyy jotain rokahtavaa. Työtytöt  ovat sanoneet, että  minua  kuvastaa parhaiten timanttipääkallo, ja omastakin mielestä timanttipääkallo kuvastaa tyyliäni enemmän kuin miljardi muuta adjektiivia.

Tärkeintä tämänhetkisessä elämässäni on poikaystäväni, koirani, työni sekä ystäväni. Harrastukseni pyörivät pitkälti tollerivauvani Röllin ympärillä, mutta vuoden alussa löysin myös uuden ajantappotavan: sulkapallon.

Tulevaisuudessa haluaisin ja haluan edelleenkin  työskennellä samaisen konsernin alla, mutta vastuullisemmissa tehtävissä. Muotiala kiinnostaa, ja kun kerta jalan on saanut oven väliin niin tästähän se on  paras ponnistaa!

Paheiden listan pituus riippuu varmasti siitä, mitkä kukanenkin luettelee paheiksi. Kaikkien viattomien mielien säätämiseksi en kerro kaikkea, mutta yksi suurimmista paheistani on ostaa LIIKAA vaatteita sekä kaikkea muuta turhanpäiväistä ja piilotella niitä erilaisilla jipoilla.

Eniten maailmassa inhoan käärmeitä, pimeää, yksinäisyyttä ja tyhmiä kysymyksiä. Rakastan kahvia (MUSTANA) sekä kaikkia pieniä asioita, joista saa sekopäisen ihanaa energiaa: uusi kynsilakka, inside-vitsit, uusi mekko. Minulla on viha-rakkaussuhde myös hiustenlaittoon - sitä ilman en voi elää.

Inspiraationlähteet tyylilleni tulee pääasiassa The Soundsin laulajan Majan sekä Marilynin tyylistä sekoitettuna Rihanna yltiösiisteihin hiusjuttuihin. Sekoitan myös paljon kasari- ja  ysärijuttuja fiftariajan naisellisuuteen.


löytyy googlesta
Mottoja minulla on ollut monenlaisia, mutta tällä hetkellä annan elämän mennä 'go with the flow' -tyylillä.


2 kommenttia:

  1. hih, munki hiukset ja poski päässy tänne teijän blogiin ;) ja pakko kehua, tää teijän blogi on tosi hyvä!!

    VastaaPoista
  2. kiitti Anniina! Kerros sun kavereillekki tästä ;)

    VastaaPoista