tiistai 9. huhtikuuta 2013

Heippa tässä Annika !


Elikkäs minun nimeni on Annika, työporukkani ”pikku vanhus” ja uusin tulokas tässä mahtavassa porukassa. Aloitin Gina Tricot’ssa puolivuotta sitten harjoittelijana koulun kautta ja nyt työskentelen silloin tällöin ”extra”- työntekijänä. Toimin siis myyjänä esimerkiksi toisen myyjän sairastuessa ja lisätyöntekijöiden tarpeessa.

 

Minut yleensä tunnistaa kovaäänisyydestäni, varsinkin jos vauhtiin pääsen puhumisessa ja höpötänkin mitä sattuu välillä :D Tyylini on hillitty ja siisti, mutta aina löytyy jokin koru, väripilkku, kiharat hiukset tai punaiset huulet asukokonaisuutta korostamassa!

Tärkeimpiin asioihin elämässäni kuuluu tällä hetkellä perhe, ystävät ja pieni ja pippurinen koirani. Lähellä sydäntäni on myös street hip hop tanssiminen, jota olen harrastanut monen monta vuotta ja edelleen sunnuntaisin käyn tanssahtelemassa.
Tulevaisuuden suunnitelmiini tällä hetkellä kuuluisi valmistuminen tämän hetkisestä koulustani, lisää opiskelua ja tietenkin työskentelyä tässä ihanassa porukassa niin pitkään kuin mahdollista J. Ja matkustelemaan haluaisin kovasti päästä, että ei muuta kuin säästöpossua täyttämään! (näinköhän onnistuisi:D)
koirani tino :)

Pahoja tapoja kaikilta löytyy minulta mm. tupakointi ja vaatteiden, varsinkin mekkojen ostelu. Aina sitä jonkun verukkeen saa itselle keksittyä minkä luvalla voi ostaa uuden J
Rakastan monia asioita joista muutama on herkuttelu joka samalla myös paheeni, nukkuminen ja ostoksilla käyminen.
Asiat joista en pidä on riiteleminen, säikyttely ja yli kaiken inhoan ampiaisia, syy miksi vihata kesää!

Inspiraatiota saan mistä milloinkin ympärillä tapahtuvista asioista, ihmisistä ja tanssimisesta. Mottoa minulla ei oikeastaan ole, mutta ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu ja yllätyksiä voi tulla kun niitä ei edes osannut odottaa! Loistavana esimerkkinä toimii ihana työpaikka jonka kautta sain ihanat ystävät J

1 kommentti:

  1. Ehkä sinua sitten näkee joskus Ginassa, kun ei muuten enää tule nähtyä oikein missään. Ehkä tulen katselemaan teidän tanssiesityksiä, tällä kertaa kun en itse ole mukana lavalla!

    VastaaPoista