torstai 18. huhtikuuta 2013

Laatuaikaa ja kuraleikkejä

Kyllä se kesä tulee..


Heräsin tänään ennen sian pierua viettämään laatuaikaa elämäni miesten kanssa, ihan näin vapiksen kunniaksi. Kyseessä ei tällä kertaa ollut mitään hienoja ja suuria suunnitelmia, jotka olisivat vaatineet tuntikausien naaman pakkelointia ja vaatteiden valintaa, vaan edessä oli paluu luonnon helmaan (osittain).  Uskokaa tai älkää, mitä enemmän tämä materialistimimmi asuu kauemmin pois Pohjoisesta, sitä enemmän kaipaan mettässä tallustamista ilman meikkiä. Kuitenkin, suunnitelmanamme oli yhdistää hyöty, huvi ja laatuaika, joten lähdimme Kotkan suuntaan motocross-radalle (joka on keskellä-ei-mitään): näin rakkaani sai treenikertansa ja me Röllin kanssa pelattiin 3 tuntia mutafutista!

takin yksityiskohtia
 Älkää kuitenkaan luulko, etten silti olisi käyttänyt sitä koko varttituntia vaatteiden miettimiseen, minkä muruseni minulle soi aamulla. Ostin eilen myymälästämme Klara rain coatin (29.95€) ja voin sanoa näin koiranomistajana, että kerrankin käytännöllinen vaate, joka suojaa tällaisilla rapakeleillä ja näyttää vielä hyvältä! Kouvolan myymälässä takki löytyy tuona vihreänä, mutta verkkokaupastamme voit tilata takin myös mustana. Takkia saa kolmessa koossa s,m ja l.

Klara rain coat, Gina Tricot
hengähdystauolla pusuja


ps. olisin halunnu paistaa vaahtokarkkeja, mutta ne oli loppu kaupasta..















Rämpimisen jälkeen palauduin hieman naisellisempiin seikkoihin. Koska rakastan kaikkea kimaltavaa (harakka?!?!) minun oli pakko ostaa uusi kimaltava kynsilakka liikkeestämme. Sävyn nimi on 124 Heavenly Stars ja yksittäiset kynsilakat maksavat 3.95€  ja 3kpl 9.95€, jos on vaikea valita ;)



Kynsissäni on useampi kerros kynsilakkaa, jotta sain pelkillä kimalteilla värjättyä koko kynnen. Usean kerroksen takia, lakka kuivui hitaasti, mutta kun malttoi olla aloillaan tarpeeksi kauan sai noinkin säpsäkät kynnet. (psst. minuutti jääkylmässä vedessä kovettaa kynsilakan nopeammin.)

 Torstai on toivoa täynnä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti