maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kantisilta 26.4.2013!!

Heipä hei!! Tiedoksenne ja iloksenne ilmoitan, että Kouvolan Gina Tricot järjestää kanta-asiakasillan 26.4.2013 jolloin klo: 18-21 on kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% alennuksella!! Hip hei!! Voit siis saada alla olevan asukokonaisuuden hintaan 30,28€. ;)


Tämä siis jos näitä olisi vielä myymälässä... :D Noita Gina toppeja on kyllä (pusero) ei ehkä ihan noin punaisena mutta kuitenkin monissa eri väreissä. (9.95€ eli perjantaina klo: 18-21 hintaan 7.96€) Toi on ihan mun lemppari peruspusero. Jos on aamulla vaatekriisi niin Gina top pelastaa! Se käy ihan pelkästään tai neuleen tai jakun alle. Multa löytyy 5 eri väriä. Pistäppä paremmaksi!

Filippa cropped jeans- farkut on siis hintaan 19.95€. Kouvolan myymälässä niitä on vaan sinisenä, mikä on myös todella upea versio noista! Niissä on leikkaukset molemmissa polvissa ja toinen takatasku tipotiessään niin, että jäljelle jää tummempi värjäys taskun kohdalle. Nuo farkut jotenkin korostavat ja nostavat peppua kivasti muutenkin. En löytänyt niitä enää nettikaupasta, joten ainut vaihtoehto on tulla ostamaan ne Kouvolan myymälästä ensi perjantaina klo 18-21 alennettuun hintaan 15.96€.


Huiveja löytyy monissa eri väreissä ja pääkalloja on taatusti jokaiselle omansa! Mia scarf myös tuo punainen löytyy myymälästä hintaan 7.95€ (perjantaina siis 6,36€). Elisan aurinkolasipäivityksestä voi katsoa vinkkejä terassikaudelle lasien suhteen. :) Elisahan saa nyt luvan kanssa ostaa uuden aurinkolasiarsenaalin, kun Rölli söi kaikki kuvissa näkyvät pokat...

Lisäksi meillähän on meneillään mid season sale -50%, joka vie ison osan myymälästämme. Plus yksi seinällinen koruja -75% eli aivan liian halvalla! :D

Olisikohan tässä jo tarpeeksi hehkutusta ensi perjantaista ja alennuksista... Loppuun vielä Robbien oma kommentti kantisillasta:

"Be there or be square!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti