sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Sunnuntai - mikä ihana päivä tehdä vaatekaapin invis!

Kuten Jasmin aiemmin mainitsikin, tänään on sen verran masentava keli  ulkona, että päätin jumittua sisälle ja tehdä jotain hyödyllistä: hankkitua eroon käyttämättömistä vaatteista, jotta kaappiin mahtuisi jotakin uutta ja jännää!

Kaksi kassillista vaatteita raivasi tilaa tuleville rakkauksilleni! Vaatekaapin invis on kuitenkin tällaiselle materialistille kuin minä, jotenkin katkeransuloinen tapahtuma. Ajatuskin siitä, että joutuisin miettimään erinäisten vaatekappaleiden kohdalla heitänkö ne pois vai pidänkö, aiheuttaa paniikin. Kun taas homma on käynnissä, käy invis melkein urheilusta: sovitan kaikki 'ehkä'-vaatteet moneen kertaan ja mallaan joka  suunnasta, miettien käytänkö tätä enää ikinä ja kuinka juuri tämä mekko oli päällä milloin kenenkäkin ihmisen ihanilla synttäreillä. Sitten kun urakka on ohi, olo on taas vapautunut, eikä pois heitettäviä vaatteita halua edes enää nähdä, ja toinen silmä jo tsiikailee meidän nettisivuja, mitä uutta ostaisi kaapin täytteeksi.

Itselläni on myös sellainen tapa, kun teen inviksen lahjoitan vaatteeni eteenpäin ystävilleni. Näin rakkaat kangaspalani saavat uuden kodin, teen ystävät iloisiksi, kierrätän  ja samalla saa hyvän syyn istahtaa kavereiden kanssa saman pöydän ääreen.Vaatteet, jotka eivät saa uutta kotia, vien keräykseen. Olen siis varsinainen maailman parantaja!

Meidän nettisivuilta bongasin seuraavat tuotteet, jotka todennäköisimmin kaunistavat lähiaikoina myös oman kaappini sisustaa:


Kaikki tuotteet löytyvät Gina Tricotin verkkokaupasta

Mitä sinun kaapistasi löytyy lähiaikoina? ;)

Lopuksi minä ja Rölli toivotamme löllivää sunnuntaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti