torstai 11. huhtikuuta 2013

Kevään aika - hassuttelua pukeutumisessa!




Tällä viikolla aurinko on paistanut ihanasti, mikä tarkoittaa, että toppatakin uskaltaa vihdoin nakata pois ja ottaa käyttöön yhden suosikkibleiserini Gina Tricotin  Mona Blazerin (viime vuoden mallistoa). Se on aivan liian iso ja ihanan lökö - rento fiilis aivan  paukkuu ja natisee!
Keväällä haluan myös pukeutua erottuvasti, koska juurihan koko talvi maattiin kotona neljän seinän sisällä piilossa. Siksi rakensinkin tiistain asukokonaisuuden varsin huomioitavien leggareiden  ympärille.  Tässä tiistain asukokonaisuus:
 huivi/poncho Gina Tricot, blazer  Gina Tricot, neuletakki Gina Tricot, pitkä paita/Jenny long top Gina Tricot  (tällä hetkellä myymälöissä vain 7,95 €), leggarit Gina Tricot, laukku Mango, maiharit Mekka, aurinkolasit joku random kauppa Teneriffalta.

Keväisin minusta myös tuntuu, että pukeutumisen kanssa saa hassutella. Siksi minun oli aivan pakko saada Gina Tricotin Katarina Dress Turtles-printillä! Mekko on niin  ihanan nostalginen ja jotenkin sekopäisen nolo, että se on jo tosi cool! Mekko antoi minulle aivan ihmeellisen hyväntuulisen fiiliksen töihin, vaikka hei - se on VAIN mekko, mutta sen käytännöllisyys oli mielestäni myös plussaa. Rennon istuvuuden takia sitä pystyi  huoletta käyttämään töissä eikä sen kohdalla tarvinnut miettiä, vilahtaako jostakin. Tästä ihanasta päivän pelastajamekosta olisi kuva, mutta meidän pesukone hajosi - vaatteet sisällä!!! pidetään siis peukkuja ettei minun kerran käytetty uutukainen ole barbikokoa..


Tilasin  myös ensimmäiset kevät tossukat. Birgitta shoes Gina Tricot - tyylillisesti sopii joka tilaisuuteen, mutta itse en ihan festareille näilä popoilla meinaa lähteä. :) Mielestäni erittäin positiivista oli, että Gina Tricotin kenkien koot ovat aika lailla standartikokoja, mikä puolestaan helpottaa kenkien tilaamista! Suosittelen!

Tällä viikolla ostin myös testausmielessä itselleni Mavalan ripsiseerumin (vain 10,20€ Sokos), koska annan ripsiparkojen hengähtää hieman vuoden yhtämittaisten ripsipidennyksien jälkeen (näytän tällä hetkellä pojalta -.-).  Kerron  teille myöhemmin, onko tästä halpiksesta vastusta kalliiden ripsiseerumeiden rinnalla!

Ihanaa kevään alkua ja hassutelkaa,  itellekki tulee parempi fiilis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti